EFT - 

 EFT is een eerstehulptechniek voor deze drukke tijden. Een simpele en leuke zelfhulptechniek die je in heel veel situaties zelf kan toepassen – 

na een ruzie, bij stress voorafgaand aan een bepaald zenuwslopend evenement of bij hoofdpijn na een lange dag, en ook voor dieper liggende of langdurigere problemen zoals angsten en ziekten.

 EFT kan je helpen om te centeren en te gronden en levert op die manier merkwaardig snel ontspanning en een betere gezondheid op.

 De theorie achter EFT is dat negatieve emoties veroorzaakt worden door storingen/blokkades in het energiesysteem van het lichaam.

 Door met onze vingertoppen op bepaalde acupunctuurpunten langs de meridianen te kloppen, heffen we die verstoringen/blokkades die veroorzaakt zijn door stress, trauma of andere negatieve invloeden, op.

 EFT is eenvoudig te leren en toe te passen en werkt in heel veel situaties: • angst om voor een publiek te spreken • slaapproblemen • pleinvrees • verslaving • allerlei soorten fysieke symptomen en kwaaltjes: hoofdpijn, chronische vermoeidheid, ... • angsten van kinderen, bijvoorbeeld rond slechte punten op school • ... Het werkt omdat de theorie en de praktijk hetzelfde zijn in alle situaties; 

EFT zorgt dat je je niet langer identificeert met het probleem, zodat je verder kunt gaan. De focus van deze workshop is je te helpen snel innerlijke rust te ervaren, door het wegnemen van lichamelijke spanningen en van negatieve gedachtenpatronen die je beletten het leven te leven dat je wil. 

Het is een korte introductiecursus. Je krijgt de basistheorie en – praktijk zodat je ermee kan werken op jezelf, je familie en vrienden.

 

Locatie: Praktijk Dr. An de Vis Bergskensstraat 2 Peer https://www.hetbergskenvzw.be/ 

Prijs:

Trainer: Nathalie Heemskerk, psychiater i.o.

 Vanwege een limiet op het aantal deelnemers, gelieve op voorhand aan te melden bij integralepsychiatrie@outlook.com 

OF rijks.hilde@gmail.com www.integralepsychiatrie.be www.zijntussenin.be

Contact

Het bergsken vzw Bergskensstraat 2
Peer
3990
011/79.47.82 an.de.vis@telenet.be